Vijfde Leerjaar

Klaswebsite

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom

 

Op deze klaswebsite vindt u allerlei interessante informatie over het klasgebeuren in het vijfde leerjaar. Voor sommige vakken kan de leerstof hier opgevraagd of ingeoefend worden.

Door op de gele enterknop naast de titel te klikken wordt u doorgestuurd naar de gewenste pagina .

Het loont zeker de moeite om eens te grasduinen door deze klaswebsite.

 

 

Interessante informatie:

 

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

    Klik hier ▼

 

Wie zijn de leerlingen van het

vijfde leerjaar ?      

     Klik hier ▼

Wie is Meester Filip ?  

      Klik hier ▼

 

Een vraag mailen ?

      Klik hier ▼

 

W.O. thema’s  en projecten

Doorheen het schooljaar werken we met thema’s en projecten. Door op de bovenstaande titel te klikken wordt u doorgestuurd naar een overzicht van de thema’s. Daar vindt u (extra) uitleg over het thema en kunnen de leerinhouden ingeoefend worden.

 

 

 

 

Frans

Na de introductielessen met Pistache in de vorige klassen, krijgen de kinderen voor de eerste keer echt Franse les. Het aanleren van Franse woorden en grammatica gaat razend snel. Het wekelijks bijhouden van aangeleerde woorden en regels en regelmatig lezen en spreken is uitermate belangrijk. Hou deze gouden regel in acht om de pedalen niet te verliezen ! Thuis zelf je Franse les inoefenen, de toneeltjes te bekijken, ... kan door te klikken op bovenstaande titel.

 

 

 

 

 

 

 

Muzische Vorming en L.O.

Hoe creatief we wel zijn, kan je volgen door op bovenstaande titel te klikken. Zowel beeld, muziek, beweging, media en drama komt dit schooljaar aan bod. Dat we ook sportief zijn (wekelijks lessen LO, maandelijks extra sport in de sporthal, maandelijks zwemmen, Doe-aan-Sportbeurs, …) kunt u hier ook volgen.

 

 

 

 

Wiskunde en Nederlands

Uiteraard vormen deze leergebieden een uiterst belangrijk onderdeel van dit schooljaar. Hier kan je allerlei online oefeningen Nederlands en Wiskunde terug vinden.